logo Vse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Avantgarde se predstavi
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
16229
post-template-default,single,single-post,postid-16229,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Avantgarde se predstavi

Sep 22 2015

Avantgarde se predstavi

Dne 22.9.2015 se je Avantgarde prvič pojavil v javnosti – vzpostavljena je bila Facebook stran in razposlano e-vabilo na zabavo, na kateri se bo sedem Avantgarde ponudnikov predstavilo skupaj s svojimi partnerji.
Zabava je brezplačna in namenjena vsem bodočim mladoporočencem ter ostalim radovednežem, ki želijo biti informirani kakšni so novi trendi za poroke v letu 2016. Pridite, veseli vas bomo.