logo Vse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Priprave ekipe Avantgarde
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
20613
post-template-default,single,single-post,postid-20613,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Priprave ekipe Avantgarde

Okt 23 2015

Priprave ekipe Avantgarde

Priprave na predstavitev storitve Avantgarde javnosti so v polnem teku. Za izzid brošure in spletne strani Avantgarde smo stopile tudi pred fotoaparat. Verjemite, bilo je zelo zabavno, saj nas večina vedno dela v ozadju in pred objektivom ponavadi stojijo mladoporočenci.

Sledil je seveda še eden mnogih kreativnih sestankov, kjer smo določili še zadnje detajle naše predporočne zabave Avantgarde. V Skednju bomo tako ob dobri glasbi, jedači in pijači klepetali o vsem, kar potrebujete za popolno poroko brez skrbi.