logo Vse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Avantgarde neveste v Skednju
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
20961
post-template-default,single,single-post,postid-20961,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Avantgarde neveste v Skednju

Nov 15 2015

Avantgarde neveste v Skednju

Fotomodeli agencije Avdicija so se za en dan prelevile v neveste in ženine.
Neveste so v poročnih oblekah priznanih blagovnih znamk, ki jih ekskluzivno lahko kupite ali izposodite v Sanjski obleki.
Neveste je naličil in sfriziral Klaris – salon lepote.
Za šopke so poskrbeli v Cvetličarni Na ovinku.
Če pa bi se radi na poroko pripeljali v stilu je tu za vas Poročni avto.