logo Vse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Zabava Avantgarde popoln hit
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
20913
post-template-default,single,single-post,postid-20913,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Zabava Avantgarde popoln hit

Nov 15 2015

Zabava Avantgarde popoln hit

Naše zabave se je udeležilo več kot 50 prijavljenih parov in lepo število ostalih, ki jih je dogodek tako ali drugače pritegnil.
Imeli smo se odlično in upamo, da bo naša zabava postala stalnica pri odkrivanju novih poročnih trendov. Mi že snujemo novo zabavo, ki bo enkrat ob zaključku sezone 2016. Seveda boste o vsem pravočasno obveščeni.

Več o dogajanju na zabavi pa bodo povedale fotografije.