logo Vse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Sanjska obleka
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
20441
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20441,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Sanjska obleka

Sanjska obleka

Le katera nevesta si ne želi, da bi ženin na poročni dan ostal brez besed, ko bi jo zagledal?
Ker je nevestina poročna obleka ves čas v središču pozornosti, mora biti le ta skrbno in premišljeno izbrana. Predvsem se mora ujemati s karakterjem in postavo neveste, poleg tega pa tudi s stilom poroke in seveda predvidenim proračunom.
V naši ponudbi boste našle prav vse stile poročnih oblek, od bolj preprostih do zelo razkošnih in od bolj klasičnih do modelov po zadnjih modnih trendih. Nudimo tudi široko paleto oblek za močnejše postave in za nosečnice. Poleg oblek so na voljo tudi vsi ostali dodatki, ki bodo lepo zaokrožili vaš sanjski izgled. Ker prisegamo na kakovost, vam ponujamo obleke več kot 20 svetovno priznanih blagovnih znamk: San Patric, Mori Lee, Ladybird, Ronald Joyce, Papilio, ….

Date

21. 10. 2015

Category

Ponudniki

Share