logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | 8 razlogov zakaj potrebujeta predporočno fotografiranje
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
21228
post-template-default,single,single-post,postid-21228,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
May 26 2016

8 razlogov zakaj potrebujeta predporočno fotografiranje

»Midva pa sploh nisva fotogenična! Ne znava se postaviti pred fotoaparatom! Kako bova videti na fotografijah?« – Vsi smo že doživeli to – trema pred objektivom in neznanim fotografom. Ker najinim parom nočeva biti tujca in želiva na poroki in med nami sproščeno vzdušje, sva v pakete vključila predporočna fotografiranja. Če še nista prepričana zakaj potrebujeta predporočno fotografiranje, si preberita spodnje razloge.


1. Nismo omejeni s časom in prostorom
Morje? Gore? Tujina? Vse to sva že doživela s pari na predporočnih fotografiranjih! Vedno odprta za vsak predlog in noro idejo. Nikoli se ne omejujeva s časom in prostorom in se popolnoma prilagodiva vajinim željam. Zakaj se ne bi za vikend odpeljali na morje, kjer sta se spoznala? Ali odšli na sprehod v gore ali v staro mestno jedro Ljubljane?


2. Spoprijateljita se s fotoaparatom
Ne, fotografiranje na poroki in predporočno fotografiranje sploh ne potekata tako, kot sta vidva mislila. Strogega poziranja ne poznamo in vse zapakiramo v sproščen sprehod in zabavno druženje. Poudarek na zabavno in sproščeno! Tako vsi uživamo v fotografiranju, kar se pozna tudi na fotografijah.


3. Bolje spoznata naju
Prvi stik z nama dobita že na uvodnem sestanku, vendar na predporočnem fotografiranju še bolj poglobimo naš odnos. Odprta komunikacija in prijateljstvo sta nama izredno pomembna in vedno sva odprta za vsa vprašanja, pomisleke in nasvete.


4. Midva bolj spoznava vaju
Vidiva kako delujeta, kako se sprostita pred objektivom, kaj vama bolj ustreza. In tako najin način dela prilagodiva vama. Poznati drug drugega je osnovno pri fotografiji in le tako lahko skupaj ustvarimo nekaj, kar bo za vaju res top.


5. Pokaževa vama trike, ki jih lahko uporabita pri fotografiranju
Ja, včasih nezavedno počnemo nekaj, kar na fotografijah ne izpade ravno dobro in midva vama predava par nasvetov kako to odpraviti. Pokaževa pa vama tudi nekaj osnovnih poz, ki so podlaga za fotografiranje in jih kasneje uporabimo tudi na poročnem fotografiranju.


6. Dorečemo poročne podrobnosti
Hočeva vedeti vse podrobnosti, ki nama jih še nista povedala na prvem sestanku. Predporočno fotografiranje namreč izvedemo približno dva meseca pred datumom poroke (oz. po vajinih željah tudi prej ali kasneje) in takrat je večina detajlov že dorečenih. Pogovorimo se tudi o časovnem poteku dneva in željah glede poročnega fotografiranja.


7. Fotografije lahko uporabita za vabila in poročne tiskovine
Nekateri pari predporočne fotografije uporabijo za vabila, poročna darilca za svate ali zahvalne fotografije. Če razmišljata, da bi predporočne fotografije uporabila v kakšen tak namen, je potrebno predporočno fotografiranje izvesti nekaj mesecev pred poroko.


8. Imata super spomin na drugi lokaciji, kot je poroka
Le kdo si ne želi prelepih fotografij, ki niso v poročni opravi? Pristni trenutki med vama, na lokaciji po vajini želji, so res čudovit spomin in z nasmehom na obrazu se jih bosta spominjala.


Anja in Marko sta si zaželela predporočno fotografiranje na otoku Lošinj.


Nika + Grega photography, www.photo-nika.com