logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Kako izbrati poročnega fotografa?
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
21235
post-template-default,single,single-post,postid-21235,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Jun 21 2016

Kako izbrati poročnega fotografa?

Pri poroki je eden najpomembnejših dejavnikov prav fotograf. Cvetje oveni, zabava se konča in na koncu nam ostanejo le fotografije. Dobre poročne fotografije nas v trenutku vrnejo v središče dogajanja in ob pogledu na njih podoživimo poročni dan takšen, kot se je zares zgodil.


Ampak kaj je pomembno pri izbiri poročnega fotografa in kako se pravilno odločiti v poplavi ponudbe?
Predno začnete iskati fotografa si zapišite točno kaj od fotografa pričakujete in katere storitve mora ponujati (na primer: dva fotografa, fotografiranje od priprav do razreza torte, predporočno fotografiranje, zahvalne fotografije, photo-booth ipd.). Predvsem pa si določite koliko želite za fotografa plačati.


Poročna fotografija deluje po principu »malo denarja – malo muzike«.
Če ste za fotografa pripravljeni plačati le majhne znesek, ne imejte velikih pričakovanj, saj je zelo verjetno, da tak fotograf nima dobre opreme, še manj pa ima izkušenj. Svoj budget morate tako prilagoditi svojim pričakovanjem in željam.


Fotografe boste najhitreje in najlažje našli na spletu in socialnih omrežjih – Facebook, Instagram, Pinterest. Za reference pa lahko vprašate tudi znance in prijatelje, ki so že poročeni ali pa so bili gostje na porokah.

Ko imate v ožjem izboru več fotografov, jim pošljite povpraševanja in posredovali vam bodo ponudbe in cenike. Med seboj jih primerjajte in izločite tiste, katere ponudbe ne vključujejo vsega, kar si želite, ali pa so cenovno izven vašega budgeta. S tistimi, ki vam ustrezajo, se dogovorite za sestanek. Nič ni boljšega kot osebni kontakt. Fotografi se bodo z vami z veseljem dobili na kavici in pokramljali.


Na uvodni sestanek pridite pripravljeni in zastavite vprašanja, ki vas zanimajo. Odprta komunikacija in iskren odnos sta ključnega pomena za odlično sodelovanje, zato bodite pozorni na kemijo med vami. Poročni fotograf vam bo na poročni dan zelo blizu in z vami veliko časa, zato poskrbite, da se boste v njegovi družbi počutili sproščeno.


Na koncu pretehtajte ponudbo, ceno in kemijo ter se odločite za fotografa, ki vam je pisan na kožo.


Nika + Grega photography, www.photo-nika.com