logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Po čem si bodo svatje zapomnili vajino poroko?
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
21275
post-template-default,single,single-post,postid-21275,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Po čem si bodo svatje zapomnili vajino poroko?

Oct 04 2016

Po čem si bodo svatje zapomnili vajino poroko?

Vsak par si želi, prirediti poroko, ki bo edinstvena in predvsem
drugačna od ostalih, ki so jih svatje vajeni. Vsak par si brez dvoma želi,
da bi svatje še dolgo govorili o njuni poroki. Kako lahko zaročenca
dosežeta »wau« efekt, si preberita spodaj.
  1. Vse se začne z vabilom na vajino poroko. Že tukaj bodita kreativna. Izberita vabilo, ki bo izstopalo, vabilo, ki ga bo vredno shraniti za v spomin.
  2. Poročna obleka neveste. Poročna obleka je tista, kateri nevesta posveti večino časa. Vsaka nevesta si želi očarati najprej svojega zaročenca in nato še svate. Pri izbiri poročne obleke je pomembno, da je obleka prilagojena postavi neveste, vse ostalo je prepuščeno vaši domišljiji.
  3. Poročna obleka ženina. Material ter barvni dodatki naj se ujemajo z nevestino obleko.
  4. Poročni šopek naj se barvno ujema s poročno obleko tako ženina kot neveste. Izbiro cvetja prepustite strokovnjakom, saj vam bodo svetovali katero cvetje izbrati glede na vaš karakter.
  5. Prizorišče vajine poroke je tisto, kar bo pritegnilo pozornost vajinih svatov že na začetku. Naj bo izbor lokacije vajine poroke edinstven in drugačen.
  6. Ne samo, da si svatje zapomnijo kreativno pripravo hrane, tudi okus ne sme zaostajati.
  7. Izbor glasbe, naj bo po vajinem okusu, vendar še vseeno prilagojena širši publiki. Verjetno si ne želita, da bi svatje že po dveh urah zapustili vajino poroko, zaradi neprimerne glasbe.
  8. Sedežni red je za mnoge pare stresno opravilo. Če sta med srečnimi in se družinski člani med seboj razumejo, bo priprava sedežnega reda za vaju enostavna. Vendar, če nista, si vzemita čas, dobro razmislita kako bosta oblikovala posamezne mize, absolutno pa, razsedita člane, ki se med seboj ne razumejo.
  9. Ne pozabita, poroka je vajin dan naredita si ga po vajinem okusu ter stilu. Le tako bo dan resnično čaroben in le vajin, vidva pa bosta sijala od veselja.

– Petra Psenicnik