logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Boštjan Jamšek
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
21610
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21610,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Boštjan Jamšek

Poročni fotograf

Sem Boštjan Jamšek, poročni fotograf in delujem pod imenom Boštjan Jamšek – poročna fotografija.

Zakaj mi poročna fotografija predstavlja velik izziv? Zato, ker se v poročnem fotografskem dnevu prepleta veliko čustev in spontanih trenutkov. Rad imam zgodbe parov, ki mi zaupajo zabeležiti poročni dan. Pri mojem delu me vedno znova navdaja misel, da s fotografiranjem ustvarjam spomine, ki si jih bodo ogledovali potomci mojih parov, zato je pomembno, da se vedno držim načela, da vložim v svoje delo ves svoj trud in znanje.
Tukaj sem za vaju in vajino zadovoljstvo je moje vodilo.

Se vidimo na vajini poroki!

Vas zanima več o Boštjanu Jamšku – poročnemu fotografu? Obiščite spletno stran ponudnika ter ga kontaktirajte.