logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Karizma
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
21629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21629,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Karizma

Poročni atelje

V pravljičnem svetu poročnih oblek ateljeja Karizma boste lahko izbirali svojo najljubšo med številnimi svetovno priznanimi blagovnimi znamkami.

Ena naših glavnih posebnosti je tudi ta, da se enakovredno posvetimo tako nevesti kot ženinu, saj boste poleg nevestinih oblek, lahko izbirali med največjo ponudbo moških poročnih oblek pri nas. Velika večina skrbno izbranih oblek je takih, da jih lahko najdete samo pri nas, saj nam je pomembno vodilo to, da vam skušamo pričarati občutek edinstvenosti, ki si ga za svoj najpomembnejši dan tudi zaslužite.
Širok izbor poročnih oblek vseh različnih stilov in cenovnih razredov,srčnost, prijaznost in strokovnost naših svetovalk, sledenje vašim zahtevam in željam, ter trud, da jih uresničimo v čim večji meri – to so naša glavna vodila, ko stopite v naš salon. Številne zahvale, ki jih prejemamo in priporočila bodočim mladoporočencem, ter nasmehi, ko se poslavljamo, nam kažejo, da delamo dobro in prav.

Zato vas vljudno vabimo, da nas obiščite in skupaj izberemo
vašo najbolj čudovito poročno obleko.

Popolna izbira poročnih oblek za nevesto in ženina!

Vas zanima več o poročnem ateljeju Karizma? Obiščite spletno stran ponudnika ter ga kontaktirajte.