logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Maja Jamšek
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
21621
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21621,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Maja Jamšek

Make up & Hairstyle

Sem Maja Jamšek, vizažistka in oblikovalka pričeske. Uživam v urejanju deklet, žena, predvsem pa nevest.

Pri svojem delu uporabljam profesionalne pripomočke in produkte, saj se zavedam dejstva, da je pri ličenju, predvsem poročnem pomembna obstojnost.
Glede samega končnega izgleda neveste, se v veliki meri prilagajam željam, se pa tudi zgodi, da je potrebno nevesto nekoliko usmeriti in takrat s skupnimi močmi prideva do rezultata, ki v obeh pusti dober občutek in nasmešek na obrazu. Tako je nevesta en korak bliže k popolnosti svojega sanjskega dne.

Se vidimo na vajini poroki!

Vas zanima več o Maji Jamšek? Obiščite spletno stran ponudnika ter ga kontaktirajte.