logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Naši partnerji
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
17155
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17155,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Avantgarde sodeluje tudi z ostalimi poročnimi ponudniki, da vam lahko omogočimo kar se da celovito poročno ponudbo na enem mestu.
Tu najdete ponudnike, kot so: zlatar, video snemalci, glasbene in plesne skupine, ponudniki za dekoracijo, varnost na poroki, varstvo otrok na vajin poročni dan, … Se vidite kot partner Avantgarda? Pišite nam.
 • Zlatarstvo Lavtižar
  Zlatarstvo Lavtižar

  Posebno pozornost namenjamo izdelavi poročnih prstanov. Izbira vzorcev je velika, izdelamo pa vam tudi prstane po vaših željah in predlogih.

  Spletna stran
 • Re-new spray tan
  Re-new spray tan

  Hitro do lepe, rjave, zagorele barve telesa BREZ POŠKODB KOŽE.

  Spletna stran
 • Poročni ples
  Poročni ples

  Poročni tečaj Experience dance vaju bo popeljal skozi celotno pripravo na vajin ples, ki jo skozi leta izkušenj razvijamo in dograjujemo.

  Spletna stran
 • Poročni avto
  Poročni avto

  Ekskluzivna vozila za vaš najlepši dan.

  Spletna stran
 • YOCO audio
  YOCO audio

  Imamo posluh za glasbo in ljudi!

  Facebook stran
 • Varuška Živa
  Varuška Živa

  Otroci na poroki? Bodite brez skrbi, saj zabavali jih bomo mi!

  Spletna stran
Želite postati naš partner in se oglaševati tako na naši spletni strani kot v promocijski brošuri? Kontaktirajte nas za ponudbo!