logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | O storitvi Avantgarde
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
19996
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19996,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

O storitvi Avantgarde

Poroka brez skrbi.

Si želita poroko, ki bo res nekaj posebnega, drugačnega?

Potem je AVANTGARDE pravi naslov za vas!
Z AVANTGARDOM dobite vse, kar potrebujete za poroko, na enem mestu.
Priznani ponudniki poročnih storitev, ki svoje delo opravljajo s srcem, kvalitetno in strokovno, vam bodo zagotovo v veliko pomoč pri pripravah na vaš poseben dan.

Za kaj gre?

Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi BREZPLAČNO SVETOVANJE. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju bo z nami še bolj brezskrbna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.

V Avantgarde paketu je 8 uveljavljenih ponudnikov, brez katerih ne gre:

Preberi več
Preberi več
Preberi več
Preberi več
Preberi več
Preberi več
Preberi več
Preberi več