logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Restavracija Mozart
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
21600
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21600,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Restavracija Mozart

Vrhunsko kulinarično doživetje

Naj bo vajin dogodek tudi kulinarično doživetje za vaše goste.

Vrhunski kulinarični mojstri bodo poskrbeli za vrhunsko kulinarično spremljavo s sezonskimi in lokalnimi živili, dopolnjujejo pa jih prijazni natakarji, ki skrbijo da krožniki niso prazni in mize polne umazane posode, skupaj pa tvorijo nepozabno simfonijo, ki jim dirigira naš cheef Blaž.

To je preprosto Mozart.

Vas zanima več o Restavraciji Mozart? Obiščite spletno stran ponudnika ter ga kontaktirajte.