logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Skedenj
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
16528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16528,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Skedenj

Najem prostora za poroko

Ste si svojo poroko ali drug dogodek zamislili v naravi?
Želite nekaj posebnega in očarati povabljene?

Potem je zabava v našem Skednju kot nalašč za vas, vaše prijatelje in poslovne partnerje. Skedenj je čudovita lesena zgradba, ki ponuja prosotor za zabavo večjim družbam in v svoji notranjosti skriva romantično podeželsko idilo.

Leži v vasi Vopovlje na Gorenjskem v neposredni bližini letališča Jožeta Pučnika (Brnik) na prostoru, obdanem z žitnimi polji, s pogledom na čudovite vrhove gora v daljavi.
Prostrana polja, mogočen Skedenj in narava dajejo poseben čar.

Skedenj- tako zelo preprost in čaroben!

Vas zanima več o Skednju? Obiščite spletno stran ponudnika ter ga kontaktirajte.