logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Wedding Crashers band
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
21568
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21568,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Wedding Crashers band

Poročni band

Iščete nekaj drugačnega od standardnega poročnega benda?

Skupina Wedding crashers je prava za vajin velik dan!
Smo glasbena skupina, ki s svojo energijo dvignemo na noge še tako zahtevnega gosta. Zagotavljamo vam edinstveno doživetje za vse okuse, prilagojeno vam in vašim gostom. Skupino sestavljamo sami prekaljeni glasbeniki, ki uživamo v glasbi in se trudimo, da ostanete z nami na plesišču vse do jutra. V živo igramo slovensko, angleško in hrvaško pop ter narodnozabavno glasbo. Na našem seznamu pa se seveda nahajajo tudi najnovejši svetovni hiti in kakšna rock uspešnica, ki seveda ne sme manjkati. Po želji poskrbimo tudi za animacijo z raznimi zabavnimi igrami, ki na poročni zabavi ne smejo manjkati.

Upamo, da se vidimo na vaši zabavi, da boste doživeli našo vibracijo, našo energijo in govorili o tem, kako smo naredili vajin dan popolnoma senzacionalen!

Zagotovite si najboljšo zabavo na poroki.

Vas zanima več o Wedding crashers band? Obiščite stran ponudnika ter ga kontaktirajte.