logoVse za poroko na enem mestu.
ZA KAJ GRE?
Pri izbiri celotnega paketa AVANTGARDE vam vsak ponudnik nudi od 10% do 20% popusta na svojo storitev. Celotna organizacija vašega najbolj pomembnega dne v življenju je brezplačna. Ker se zavedamo, da je vsak par unikaten, da imate svoje želje in ideje, so poročne storitve sveda oblikovane po vaših željah. Vsakemu paru se prilagodimo glede na njuno vizijo, zahteve in tudi finančne zmožnosti.
Search:
Avantgarde - poroka brez skrbi | Otvoritev: Skedenj 2
Avantgarde - poroka brez skrbi je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Vse kar potrebujete za popolno poroko dobite na enem mestu.
poroka, poročne storitve, brez skrbi, avantgarde, paket, poročni ponudniki, poročni paket, najem prostora za poroko, poročna vabila, poročne spletne strani, poročna fotografija, catering poroka, poročni make-up, poročna frizura, poročna obleka
21056
post-template-default,single,single-post,postid-21056,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Otvoritev: Skedenj 2

Apr 25 2016

Otvoritev: Skedenj 2

V aprilu se je odprl še en poročni prostor, ki je primeren tudi za praznovanje kakšnih obletnic ali pa se lahko v njem družite kar tako, da si odpočijete od napornega vsakdana. Skedenj številka 2. Novi Skedenj 2 ima manjšo kapaciteto v primerjavi s starejšim “bratcem” Skednjem, vendar kljub temu močno intimno in čustveno noto. Nahaja se prav tako v neposredni bližini letališča Brnik, v naravi ob gozdu in potočku.
Že ob otvoritvi je bilo vzdušje sproščeno in ravno to je naš cilj, da so gostje sproščeni.
Partnerji pod okriljem paketa Avantgarde smo se potrudili, da so obiskovalci videli čim več različnih idej za njihov nepozabni dan od cvetličnih aranžmajev, dekoracij foto kotička do poročnih oblek in dodatkov ter še bi lahko naštevali. Poskrbeli smo tudi, da nihče ni šel domov ne lačen in ne žejen.
Na ta dan pa jih bodo spomijali tudi magnetki, enega lesenega so dobili v dar od Skednja, ostale v obliki mini fotografije pa so jim podarili iz Instalab – fotomagnetki.
Zahvaljujemo se vsem, ki so nas obiskali, za tiste, ki pa jih veseli dogodek še čaka pa že pripravljamo nov dogodek ob koncu sezone, zato vas vabimo, da nas spremljate in se pri nas z veseljem oglasite.

 

Ženska poročna obleka: Sanjska Obleka
Šopek in aranžmaji: Cvetličarna Na Ovinku
Make up & frizura: SALON LEPOTE KLARIS
Catering: KOREN gostinstvo in turizem
Tiskovine: EVING, Eva Veber s.p.
Foto: Tamara Bizjak
Moška poročna obleka: SENS
Kravata in manšetni gumbi: WU-LE
Otroški kotiček: CustomNanny
Torta in pecivo: Pcakes
Varovanje: AD Varovanje
Leseni izdelki: Gozdni mož
Magnetne fotografije: Instalab fotomagnetki
Avtomobili:Poročni avto
Osvetljava: Yoco Audio
Glasba: IL Divji
Wedding Crashers band
Petra Maček Zarnık
Dj Yoco

 

Poročni par:
Teja Jeglič & Tadej Žakelj